Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Goalissimo

A legérdekesebb, legfrissebb, és a hazai szurkolókat leginkább érintő vélemények a sport világából, különös tekintettel a focira...

Friss topikok

Szexcsaták Isztambulban

2009.12.12. 10:26 Goalissimo

Christoph Daum a török Fenerbahce csapatának vezetőedzője végre rájött, hogy a gárda miért nem szerepel úgy ebben az idényben ahogy elvárná.

A török lapok már korábban is megszellőztették, hogy bizonyos labdarúgók nem az edzésen vezetik le a fölös energiáikat, hanem ennél sokkal prózaibb elfoglaltságot találtak, a játékosok egy puccos hotelbe járnak és bizonyos lenge erkölcsű (és ruházatú) hölgyekkel töltik az éjszakákat. És valószínűleg nem barchóbázással ütik el az időt.

Hosszas kutatómunka után kiderült, hogy a sajtóban leírt pletykák egytől egyig igazak. A német edző jelentette ezt ki, miután kinyomozta, hogy focistái milyen hobbinak hódolnak.

Vizuális típus révén elképzelem, hogyan nyomozhatott Daum a srácok után. Követte a játékosokat a hotelig és amikor úgy gondolta, hogy beindult az akció a szobában, belépett és in flagranti kapta el őket? Mindenesetre ez is megérne egy misét.

Nálunk, Magyarországon ez eléggé furcsa mentalitásra vall. Itthon, ha egy edző fülébe kerülne egy ehhez hasonló eset a játékosairól, nem foglalkozna vele, ha mégis, akkor csak azért mert szeretne beszállni közéjük. Viszont semmiképpen sem tenné őket átadólistára, mint ahogy azt Daum megtette a gangbangelő focistákkal, akik között válogatottak is vannak. Kazim Kazim, Vederson, Fabio Bilica és André Santos tehát túlzott bővérségük miatt új klubot kereshetnek maguknak, ez valószínűleg nem lesz túl nehéz.

Nekem ebből az jön le, ha az edző nem német lenne, a Fener még mindig soraiban tudná az említett játékosokat. A germánoknál köztudomásúlag sokkal keményebben veszik, hogy a keret tagjai mit csinálnak szabadidejükben, és a sportszerűtlenül viselkedőket keményen megbüntetik, mint jelen esetben is.

Azonban német és német közt is van differencia. Matthäus barátunkról például simán el tudnám képzelni, hogy a saját bevallása szerint a magyar játékosokkal nagyon közeli viszonyt alakított ki, hogy együtt nyomja a csajokat a játékosaival.

Még egy adalék a történethez. Sokak által ismert tény, hogy Daum mester régebben súlyos drogproblémákkal küzdött, mégis megadták neki a Ferernél az esélyt, hogy kijavítsa hibáját és újra dolgozhasson.

Talán ő is adhatott volna még egy esélyt. Talán a szex nem akkora bűn (még ha tömegesen is), hogy ne lehetne megbocsátást kapniuk Kaziméknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goalissimo.blog.hu/api/trackback/id/tr441592016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Site Hit Counters
Free Web Counter
süti beállítások módosítása