Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Goalissimo

A legérdekesebb, legfrissebb, és a hazai szurkolókat leginkább érintő vélemények a sport világából, különös tekintettel a focira...

Friss topikok

U17 - Halálcsoport, U19 - Megoldható

2009.12.08. 20:40 Goalissimo

Megtartották a két korcsoport Európa Bajnoki selejtezőinek elitkör-sorsolását.

Az U19-es korosztály nem panaszkodhat, megoldható feladat vár rájuk, bár egyik csoportellenfelét nagyon nehéz lesz megverni, ami Némethéknek tavalyelőtt sikerült, akár most is összejöhet. Nos ez a csapat nem más, mint Portugália.

A csoport összeállítása:

Portugália, Magyarország, Románia, Görögország.

A luzitánokon kívül is nehezek az ellenfelek, hiszen mind a románok, mind a görögök magasabban jegyzett futballkultúrából jöttek, de korosztályos együtteseik amolyan sötét lovak, bennük van a kiugrás és a leégés lehetősége is. Az U20-as válogatott sikerei igazolni látszanak az utánpótlásnevelésünk fejlődését, de igazából a mi csapatunkról sem lehet tudni, hogy mekkora játékerőt képvisel egy erősebb mezőnyben.

Sokkal rosszabbul jártak a kisebbek, akik igazi halálcsoportba kerültek, aminél erősebbet nem nagyon tudok elképzelni.

A csoport:

Magyarország, Svájc, Németország, Szerbia.

Minden csoportellenfelünk országának felnőttcsapata ott van a 2010-es világbajnokság mezőnyében. Ez a tény mutatja, hogy nem akárkikről van szó.

Svájc híres utánpótlásáról, többek közt idén nyerték meg az U17-es világbajnokságot és valószínűleg az ellenünk pályára lépő gárdájuk sem lesz gyenge.

A szerbiai U17-es csapatot megvallom nem ismerem, de a szerbek mentalitását és idősebb válogatottjaik játékerejét ismerve, ki merem jelenteni, hogy déli szomszédaink bivalyerős kerettel érkeznek.

Németország meg Németország, nem kell megmagyarázni, hogy miért ők a csoport favoritjai.

Mindkét elitkör csoport küzdelmeim 2010 májusában lesznek, remélem addig sikerül felkészülni a meccsekre és talán mindkét csapatunk helytáll majd.

HAJRÁ MAGYAROK!

Ő.T.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goalissimo.blog.hu/api/trackback/id/tr571584420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Site Hit Counters
Free Web Counter
süti beállítások módosítása