Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Goalissimo

A legérdekesebb, legfrissebb, és a hazai szurkolókat leginkább érintő vélemények a sport világából, különös tekintettel a focira...

Friss topikok

Koman Liverpoolban?

2009.10.28. 17:00 Goalissimo

Előre leszögezem, nem tudom mennyire lehet hinni a Daily Mirrornak, az angol Borsnak vagy Blikknek, ha így jobban tetszik. Mindenesetre azt írták ebben az esetben, amit mi magyarok hallani szeretnénk.

Ha egy magyar játékost a világ legnagyobb klubjával összeboronálnak az már akkor is elismerés, ha a hírnek semmi valóságalapja sincs. 

Két oldalról tudom megközelíteni ezt a pletykát:

Az egyik az, hogy szinte hihetetlen lenne egy magyar játékost a Liverpool mezében látni tétmeccsen, hiszen még Németh Krisztiánnak és Gulácsi Péternek is nagyon sokat kell bizonyítani, hogy lehetőséget kapjanak Beníteztől és ne csak sörmeccseken dobja őket pályára. Teljesen más szempontból lenne csodálatos ez az igazolás, mint anno az MTK-s srácoké volt, hiszen ők ifijátékosként kerültek az Anfield Roadra, míg Komant már mint felnőtt játékost figyelik, ugyanis 20 évesen a mai fociban egy klasszis játékosnak már nem reserve meccseken kell játszania, hanem igazi, tétre menő felnőtt bajnokságokban. 

A másik aspektus az, hogy a korosztály egyik legtehetségesebb futballistáját, akit a 20 éven aluliak közt nyugodtan nevezhetünk klasszisnak, körüludvarolják Európa nagy csapatai, hiszen ők is nagyon jól tudják, hogy egy ilyen pályája elején járó magas potenciálú labdarúgó leigazolásával mekkora üzlet nézne ki nekik. Érdemes még most megszerezni, hiszen ha már rendszeres pályára lépne a Bariban, vagy a Sampban, ki tudja mennyivel nőne meg értéke.

Egyébként nem biztos, hogy jót tenne Volinak, ha egyből a Liverpoolban kötne ki, hiszen egyelőre biztos, hogy csak epizódszerepeket kapna. Bár Gerrardhoz, Lucashoz, de mindinkább Benajunhoz hasonló típusú játékos, biztos, hogy még évekig mögöttük állna a sorban, hacsak valamelyikük nem dől ki a sorból. Nem lehet gond, hogy egyelőre kicsinek tűnik a magyar az angol első osztályhoz, de ne feledjük, hogy a már említett Lucas sem az erő megtestesítője volt Liverpoolba érkezésekor és nézzük meg, hány kiló izommal van több Kádár Tamáson, mióta nem Zalaegerszegen, hanem Newcatleben játszik. 

Én nagyon örülnék Koman Vladimir liverpooli szerződtetésének, de nem most, hanem egy kitűnően végigjátszott Serie A-s szezon után.

HAJRÁ VOLI! HAJRÁ MAGYAROK!

Ő.T.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goalissimo.blog.hu/api/trackback/id/tr911481907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Site Hit Counters
Free Web Counter
süti beállítások módosítása