Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Goalissimo

A legérdekesebb, legfrissebb, és a hazai szurkolókat leginkább érintő vélemények a sport világából, különös tekintettel a focira...

Friss topikok

Ez már tényleg gáz...

2009.11.27. 00:17 Goalissimo

Egyik ámulatból a másikba esek... Azt, hogy Benkőről kiderült, hogy szexőrült, ráadásul Falusi Mariann összejött Galla Miklóssal, még elviselném, mert tudom, hogy a Blikk egy nagy határ nem mondom meg mi. Ma azonban a Hócipő is talán örök életre leírta magát előttem, nem mintha eddig vicces lett volna...

Megyesi Gusztávnak ezt a gyöngyszemét érdemes elolvasni kommentár nélkül

Kisteleki örül a bundavádnak
 
Berendelte az Európai Labdarúgó Szövetség a megvesztegetési botrányban érintett kilenc ország, köztük hazánk nemzeti szövetségeinek képviselőit – jelentették be hétfőn. A szerdai találkozón ismertetik a bochumi államügyészség által eddig végzett vizsgálatok eredményét. Mint ismeretes, csak ebben az évben háromszáz mérkőzés eredményét manipulálták a nagyobb fogadási nyeremények elérése végett, Magyarországon tizenhárom mérkőzésre vetül a gyanú árnyéka.

Hócipő: Ön igen derűs hangulatban van.

Kisteleki: Hogyne volnék, minket is berendeltek az UEFA központjába; régen érte ekkora megtiszteltetés a magyar labdarúgást.

Hócipő: De hát a bundagyanúsítás nem vet valami jó fényt a futballunkra.

Kisteleki: Épp ellenkezőleg. Őszintén remélem, hogy a vizsgálatok kiderítik, hogy magyar csapatok nem csupán tizenháromszor voltak érdekeltek a bundában.

Hócipő: Több mint meglepő a véleménye.

Kisteleki: Mi több, titokban abban reménykedem, hogy a maffia nemcsak klubcsapatainkat, de a válogatottat is megtalálta.

Hócipő: Erre nem is tudunk mit mondani.

Kisteleki: Vegyük sorra. Képzeljük el: kiderül, hogy a nyáron a Honvéd és a Szombathely azért esett ki már első nekifutásra az Európa Liga selejtezőiben, mert lefeküdt ellenfelének. A Debrecen azért kapott ki Liverpoolban az első BL-meccsen, mert hátvédei direkt hagyták, hogy a kipattanó labdát Kuyt pofozza a hálóba. Majd itthon azért kaptak négy gólt elébb a Lyon, majd a Fiorentina ellen, aztán még Firenzében ötöt, mert a fogadási maffia lefizette őket. 

Hócipő: A válogatottat is említette.

Kisteleki: Az pedig, hogy a válogatott is bundázott, maga volna az álom. Kiderülne, hogy Babos 10 ezer euróért szándékosan rúgta rá a 93. percben Ibrahimovics hasára a labdát. A portugál vesztegetőknek húszezer eurójába került, hogy Babos és Gyepes ne értse meg egymást, hogy Gera direkt a kapufára fejelje a száz százalékos ziccert. Istenem, a magyar futball bárcsak megint abban a helyzetben lenne, hogy fizetni kelljen neki, hogy kikapjon. Hogy a védelme lyukas legyen, hogy középpályásai csak ívelgetni tudjanak, hogy Torghellétől mondjuk ötezer euróért pattanjon el a labda… Ámbár, ha belegondolok, így is elég tisztességes fizetésért pattan el tőle a labda.
 
Megyesi Gusztáv

http://www.hocipo.hu/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goalissimo.blog.hu/api/trackback/id/tr551555358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Site Hit Counters
Free Web Counter
süti beállítások módosítása