Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Goalissimo

A legérdekesebb, legfrissebb, és a hazai szurkolókat leginkább érintő vélemények a sport világából, különös tekintettel a focira...

Friss topikok

Németh vagy olasz?

2009.11.25. 23:59 Goalissimo

Olasz források szerint a csatárt kereső Fiorentina élénken érdeklődik a magyar Németh Krisztián iránt.

A másik jelöltjük az a Filippo Inzaghi, akinek a szekere már kifelé áll a Milanból. 

Kérdés csak az, hogy a Violák a jelent vagy a jövőt kívánják-e erősíteni? Előbbi esetben Pippo leigazolása telitalálat lenne, hiszen rendkívül gólérzékeny játékos, szinte a hátáról is a kapu irányába pattan a labda. Még mindig képes a nagy formára és az óriási meccsekre. Idén volt egy időszak, amikor csak ő tolta a Milan biciklijét. Már nem túl gyors, de jó helyezkedéssel tudja pótolni ezt a hiányosságát.

Németh kis túlzással fia lehetne Inzaghinak és egyben az ellentéte is. Németh még nem futotta ki azt a pályafutást, amit jósolnak neki (reméljük), de már jó úton halad afelé, hogy nemzetközi szinten is elismert csatár váljon belőle. Gyors, kiveszi a részét az összjátékból, és a fontos pillanatokban rendre megvillan, tehát bírja a téthelyzeteket. A Liverpool kölcsönadta őt az AEK-nak, így akár az angol sztárcsapathoz is visszatérhetne, de sokkal jobb lenne neki a Fiorentina.

Valljuk be azért a Liverpool egy magasabb nívón álló együttes, mint a Fiorentina, még ha most a lilák ki is tudták ütni a vörösöket a BL-ből.

Szerintem Krisztián van akkora tehetség, hogy az olasz bajnokságban is bizonyítson. A legjobb példa számára, a vele egyidős cseh Tomás Necid, aki a CSZKA Moszkva játékosa és a BL-ben is már többször villant, ma például gólt lőtt a Wolfsburgnak. Ezt a szintet Némó is simán tudná hozni, hiszen a hozzá hasonló talentumoknak az kell, hogy legyen a sorsa, hogy egy erős bajnokságban egy erős csapatban szerepeljen, amelyhez a Fiorentina remek körülményeket tudna biztosítani és ismerve Prandellit, biztosan adna neki lehetőséget Mutu és Gilardino mögött.

Mindenesetre szurkoljunk neki, hogy teljesítse az ő és a mi álmainkat! Ehhez azonban kicsit nagyobb odaadással kéne minden alkalommal küzdenie!

HAJRÁ MAGYAROK!

Ő.T.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://goalissimo.blog.hu/api/trackback/id/tr411552974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Preston Northend 2009.11.26. 11:05:27

Hát én nem tudom Inzaghit így dícsérni, őt is, mint úgy általában az egész olasz focit finoman szólva is nagyon rühellem. Ez az ember egymaga egyetlen meccs egyetlen percében annyit van lesen mint Krisztián egész pályafutása alatt összesen sem lesz!
Az kétségtelen,jobb lenne Liverpoolból lelépni mert nem hiszem, hogy ott nagy jövője lenne, vagy legalábbis az elkövetkező pár évben biztos nem kaphat komolyabb (de még epizód) szerepet sem. De hogy pont az olaszokhoz, akiktől amúgy is féltem a magyar srácokat? Egy olyan rendkívül sérülékeny játékost, mint Németh nem biztos, hogy a Materazzi meg Balotteli-féle aljas favágó állatok, emberevő zombik közé kellene engedni!
Web Site Hit Counters
Free Web Counter
süti beállítások módosítása