Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Goalissimo

A legérdekesebb, legfrissebb, és a hazai szurkolókat leginkább érintő vélemények a sport világából, különös tekintettel a focira...

Friss topikok

Az első percek terrorja

2009.11.24. 23:55 Goalissimo

A Debrecen 5. meccsén is kikapott a Bajnokok Ligája csoportkörében.

A szokásos koreográfia szerint zajlott a mérkőzés eleje, hiszen a Liverpool már a 4. percben betalált egy a Lokira jellemző elbaltázott szituáció után. 

Valaki magyarázza meg nekem, hogy miért ver minket mindig a sors? Mindig az első percekben kapja a gólokat a Loki és a válogatott is. Ki tudja megmondani, hogy ez miért van?

Be vagyunk tojva? Vagy később tudunk csak igazán odakoncentrálni a meccsre, egyszerűen csak az ötltözőben maradnak a csapataink?

Úgy látszik, hogy az utolsó percekben kapott gólokról átnyergeltünk az első percekben kapottakra, ami azért nagyon bosszantó, mert még szinte el sem kezdődött a mérkőzés, máris az eredmény után kell futnunk, ami valljuk be, nem a magyar focisták területe, ilyen helyzetből csak nagy ritkán tudunk váltani és a mi javunkra alakítani az állást.

Ma is ugyanez történt, kaptuk azt a szerencsétlen megpattanó, nyolc védő közt utat találó beadás, amelyet N'gog suta mozdulattal Poleksicre stukkolt és a labda a kapusról a kapuba csorgott.

Újabb példánya volt ez azon találatoknak, amelyeket csak mi tudunk kapni. Azaz pontosítok, minden nemzetiségű csapat kaphat ilyet, mert benne van a fociban, na de ilyen tömegesen?

Eztután a meccs nagy részében a Pool vezetése tudatában nem jött előre, a Debrecen meg nem tudott. Egészen addig, amíg hibáját korrigálva Herczeg András be nem küldte Coulibalyt. Az ő beállásával megélénkült a hazaiak játéka és már inkább ők irányították a találkozót, de a gólhelyzet csak nem akart összejönni, bár lehetőségeink voltak.

Herczeg hibájára visszatérve, az róható fel a cívisváros Bandijának, hogy eszébe juthatott volna az a megoldás a jól fejelő angolokkal szemben, hogy egy megtermett csatárt állít a csapatba, ha már az egyékes felállást favorizálta. Rudolf meg mehetett volna a középpálya valamelyik oldalára. Persze utólag könnyű okosnak lenni, én sem tartottam rossznak az előzetesen megadott tizenegyet.

Tovább követve a csata kronológiáját, lassan a vége felé közeledünk és a Loki mindent egy lapra feltéve próbál az ellenfél kapuja elé kerülni. Az utolsó utáni pillanatban sikerült is ez Coulibalynak, de hatalmas helyzetben Reinába bikázta a lecsorgó labdát. Nem is mi lennénk, ha sikerült volna az utolsó pillanatban egyenlíteni.

Megint kikaptak a debreceniekés pont nélkül, a 4. helyen állnak és már biztos, hogy itt is zárják a sorozatot. Egy megjegyzés: roppant sportszerűtlen lépés volt a műsorközlőktől, hogy bemondták és ki is írták a csoport másik meccsének eredményét, amelyről azt nyilatkozta több angol játékos és Benítez is, hogy nem szeretne ezzel foglalkozni, fogadni mernék, hogy fordított esetben a szigetországiak tapintatosabban kezelték volna ezt a dolgot, főleg úgy hogy nekünk már tök mindegy, mi történik Firenzében.

Még egy adalék a meccshez: Koeman azt nyilatkozta a félidőben, hogy a Lokinak többet kéne támadni! Persze, bagoly mondja verébnek!

Kedves Erwin, kérlek nézd vissza az elmúlt 5 meccsünket és utána próbáld meg a helyén kezelni a dolgokat, az ilyen kijelentésekkel csak magadat égeted! Köszönjük!

HAJRÁ MAGYAROK!

Ő.T.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goalissimo.blog.hu/api/trackback/id/tr91550442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Site Hit Counters
Free Web Counter
süti beállítások módosítása