Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Goalissimo

A legérdekesebb, legfrissebb, és a hazai szurkolókat leginkább érintő vélemények a sport világából, különös tekintettel a focira...

Friss topikok

Németh Krisztián a legdrágább

2009.11.28. 23:53 Goalissimo

Mint az egyik nem éppen mértékadó pletykalap mai számából kiderült, a legértékesebb magyar játékos nem más, mint a Liverpool által kivásárolt Németh Krisztián.

A 2007-ben Angliába igazoló fiatal magyar tehetségért nem kevesebb, mint 3 millió fontot fizettek ki a vörösök, legalábbis állítólag. Az árat természetesen, jó magyar szokás szerint nem hozták nyilvánosságra, így nem lehetünk biztosak benne, hogy ez az összeg valóban helyes.

Így azonban a képzeletbeli listán megelőzi a Zenit által átigazolt Huszti Szabolcsot, akiért 3 millió eurót sem sajnáltak az oroszok. Félmillióval kevesebbért kelt el a Plymouthból a Hull Citybe költöző Halmosi Péter.

Mindenesetre ez hatalmas összeg egy mindössze 17 éves fiúért, aki hatalmas tehetség, de felénk nem megszokott, hogy ekkora pénzt fizessenek egy tiniért, aki még nem sok mindent tett le az asztalra.

Hála az égnek, Rafa Beniteznek jó szeme van, hogy meglássa egy fiatalemberben azt a potenciált, amit egy Liverpool szintű csapatnál is ki tudnak aknázni. Krisztián eddigi teljesítménye azt hiszem igazolja a spanyol szakember döntését.

Jelenleg a görög AEK Athénnál pallérozódó csatár egyre jobb formába lendül a felnőttek között és az utánpótlás válogatottakban is nagyon fontos gólokat szerez.

Szívből kívánom neki, hogy a magyar rekordot jelentő összegnek a tízszeresét kelljen kiperkálnia annak a klubnak, aki meg akarja szerezni.

HAJRÁ MAGYAROK!

Ő.T.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar plymouth liverpool halmosi zenit huszti krisztián németh hull athén focista aek legdrágább

A bejegyzés trackback címe:

https://goalissimo.blog.hu/api/trackback/id/tr241559895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Site Hit Counters
Free Web Counter
süti beállítások módosítása