Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Goalissimo

A legérdekesebb, legfrissebb, és a hazai szurkolókat leginkább érintő vélemények a sport világából, különös tekintettel a focira...

Friss topikok

Csürhe az Üllői úton!

2009.10.31. 19:42 Goalissimo

Szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt a Ferencváros-Diósgyőr mérkőzés. Pedig talán még az egyenlítés is meg lehetett volna a hazaiaknak.

Saját szurkolóinak köszönheti a Fradi, hogy esélye sem volt az egalizálásra. 

Ott kezdődött a történet, hogy óriási védelmi hibák után 3:0-ra vezetett a DVTK egy lelketlenül és teljesen enerváltan játszó Fradi ellen. Tóth Bence szép szabadrúgásgóljával szépítettek a zöldek, de mielőtt beindulhatott volna a szekér, fogták magukat a szurkolók és tüntetni kezdtek a csapat és a vezetőség ellen.

Hihetné, aki nem látta a meccset, hogy biztosan a B-közép balhézott, de ez nem igaz, hiszen a vendégszektor melletti részről indult ez a gyalázatos eset. Igaz, hogy a pályára nem mentek be a "szurkolók", de ebben nem a stadion "Vissza, vissza!" kiáltása akadályozta meg őket, hanem a rohamrendőrök kivonulása.

Sulyok Gergely játékvezető 5 perc játékmegszakítást rendelt el, majd az előre megadott szünet letelte után úgy rendelkezett, hogy ha a legkisebb rendbontás is történik azután, akkor azonnal lefújja a mérkőzést.

A renitensek mintha pont ezt várták volna: Azonnal görögtüzeket dobáltak a pályára, ami egyben a mérkőzés végét is jelentette.

Akik ezt tették, ők nem Fradi szurkolók. Hiába voltak zöld-fehér sálban. Ők kizárólag a balhé miatt látogatnak ki a meccsekre. Ők csak és kizárólag saját magukkal foglalkoznak és nekik mindenkivel bajuk van, legyen az vezető, játékos, bíró. Tóth Bence gólja után még 25 perc lett volna hátra, de nem őket abszolút nem érdekli a saját csapatuk, ami a világ minden táján összeegyeztethetetlen az emberek focidrukkeri mivoltával.

Ezeket az embereket sűrgősen ki kell dobni a stadionból, mert őket már így is az egész Fradi közönséggel azonosítják, pedig ez nincs így, hiszen száz ember baromsága miatt legalább fél millió szurkoló szívhatja a fogát, mert kedvenc csapatuknak nem hagyták, hogy magára találjon!

Igen és valószínűleg fel lesznek háborodva az érintettek, hogy a követlező hazai meccset zárt kapuk mögött rendezik és nem tudnak kedvenc szombat esti elfoglaltságuknak, a balhézásnak hódolni.

Köszönjük szépen! 

Ő.T.

4 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://goalissimo.blog.hu/api/trackback/id/tr981489495

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csürhe, csürhe... 2009.11.01. 16:13:57

Hogy is szokták mondani? Morális válság? Hát valami ilyesmi történik a Fradi háza táján. Több év keserűség, NB2, tulajváltások, szurkolói terror Magyarország kirakatcsapatánál, a 28 bajnoki címmel büszkélkedő Ferencvárosi Torna Clubnál. Az, ami ma tört...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefan Derrick 2009.10.31. 20:12:42

A poszttal egyetértek, remélem a Fradi-vezetők megnézik a balhézókról készült felvételeket és megteszik a szükséges lépéseket.

Goalissimo · http://goalissimo.blog.hu/ 2009.10.31. 21:09:56

@Stefan Derrick: Sajnálom hogy ilyen esetek előfordulhatnak...
Egy normális embernek eszébe sem jut ilyen! Szomorú vagyok!
Válogatott meccs után sem kezdett el a közönség balhézni, pedig szarabb volt az utlsó percben kikapni a svédektől! Pedig nagyon szomorúak voltunk!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.10.31. 23:02:28

Szégyen!
Szerintem, a rendőri fellépésre is igaz a kijelentés! (most kellett volna ütni-verni. Egyszerűen rendet tenni!)

Preston Northend 2009.11.01. 17:31:56

Ezek még hány befektetőt fognak elüldözni? Ha ez így megy tovább az angoloktól is el lehet búcsúzni, aztán meg jöhet a megye 2. :( És már azt sem értem, miért az ellenfelet kell szidni? Miért nem tudják a saját csapatukat biztatni? A lényeg, hogy a másik legyen rosszabb, nem az hogy mi legyünk jobbak?
Web Site Hit Counters
Free Web Counter
süti beállítások módosítása